Lillehammer_C2Q4624

Lillehammer - Oslo

Styrkeprøven Peugeot Grand Prix

Påmelding

Infografikk

Lengde: 192 km

Høydemeter: 1327 m

GPS-tracks: KML, TCX, GPX

Manual Lillehammer - Oslo: Last ned


Lillehammer - Oslo eller Den Lille Styrkeprøven. Vår mest populære distanse. Har vært en del av Styrkeprøven siden 1997 og kjøres i 2018 for 22. gang. Flott opplevelse i meget fin trase fra Swix bygget på Lillehammer, vestsiden av Mjøsa på vei mot Oslo. Her får du godfølelsen.

Endringer i påmeldingen

Når du melder deg på mottar du et brukernavn, et passord og en dedikert link som kan benyttes til å utføre endringer på din bestilling. Dette kan utføres til og med 15. juni 2018 klokken 1159. Endinger etter denne dato skjer ved henvendelse til sekretariatet. Dette gjelder og ved salg av startnummer

Salg av startnummer

I 2018 vil det ikke være mulig å omsette sitt startnummer før startpuljene fra Lillehammer er fulltegnet. Vi anbefaler vår Avbestillingsforsikring for de som føler behov for ekstra sikkerhet. 

Transport til Lillehammer

Det blir satt opp busstransport fra Oslo til Lillehammer. Avgang fra spor 19 i Trelastgata. Avganger blir fredag 15/6 ca klokken 16:00, lørdag 16/6 ca 03:30 og 05:00. Det estimeres ca 02:30 kjøretid.

Sykler leveres på lastebil som står i Trelastgata. fra en time før aktuell avgang.

Start på Lillehammer

Starten i Lillehammer er utenfor Swix-bygget. Adressen er Blåswixvegen 5, 2624 Lillehammer. Det kjøres master distanse via Gausdalsvegen til Jørstadmoen hvor tidtakermatten ligger.

Sekretariat

Sekretariatet i Swix-bygget i Blåswixvegen 5, 2624 Lillehammer. Sekretariatet er åpent fredag 15. juni kl: 12:00-21:00 og lørdag 16. juni kl: 03:30-11:00.. 

Startnummer

Startnummeret ditt mottar du når du sjekker inn i sekretariatet. Startnummeret med chip skal festes til setepinnen. I 2018 vil vi og ha utdeling av startnummer uken før rittet i Oslo. Vi kommer tilbake med tid og sted.

Bagasje

Ved utlevering av startnummer følger det med merkelapper til bagasjen. Bagasjen merkes og leveres til transportør som står merket og klar ved starten ved Swix-bygget og ved Håkons Hall i Lillehammer. Transport av bagasje er inkludert i prisen.

Alderskrav

For å sykle Lillehammer - Oslo i 2018 må du fylle 17 år innen 31/12 2018.

Lisenskrav

Helårslisens gjennom klubb tilknyttet Norges Cykleforbund eller engangslisens á NOK 200,-.

Avbestillingsforsikring

Det kan tegnes avbestillingsforsikring á NOK 400,- ihht vilkår gitt her

Valg av startpulje

I Styrkeprøven benyttes selvseeding av deltagerne. Dette betyr at du selv velger det tidsbudsjettet som passer deg og dine ønsker best. Vi understreker at det er svært fordelaktig å velge en gruppe som har ditt tempo og ikke kjører for hardt. Turen blir ikke like fin med for trangt budsjett. 

For 2018 vil det og være mulig for Storlag eller klubber å reservere egne startpuljer i lukkede puljer. De som ønsker dette bes ta kontakt med Styrkeprøven AS.

Fra 2018 vil det være mulig for mindre klubber eller grupperinger å få egen start. Forsøksvis vil vi starte 7 puljer á 6 ryttere i det vi har kalt klubbstart mindre klubber. 

Startpuljer

Fra Lillehammer er de første 27 puljene reservert klubber tilknyttet Norges Cykleforbund. 3 av disse reserverte plassene er forbeholdt kvinner. Antall puljer til kvinner vil kunne bli utvidet etter behov. Etter disse startes vi med en nyhet - 7 puljer á inntill 6 ryttere sendes ut. Interessenter bes ta kontalt med Styrkeprøven. Etter disse starter ordinære storlag og vanlige tidspuljer.

I turrittet sitter kjernen av syklistene fra Lillehammer. Noen sykler på egenkomponerte lag, noen sykler med venner og en del sykler solo. Noen starter alene og ender opp i en fin gruppe som sammen reiser hele veien inn til Oslo.

Mat/servicestasjoner - ambulanse/sanitet/teknisk service

Vi har 4 matstasjoner fra Lillehammer til Oslo. På matstasjonene treffer du frivillige representanter for ulike lag og foreninger. Alle du møter jobber dugnad og legger ned masse arbeid for at akkurat du skal få en fin opplevelse. Mange av våre flotte medarbeidere har vært med i mange år og har betydelig erfaring om du har spørsmål eller trenger assistanse i en eller annen form.

Vi vil i 2018 introdusere mer variasjon i mattilbudet. Vi arbeider med menyer og kommer tilbake med mer detaljer her. Orkla Health Food, Coca-Cola Enterprises og ASKO vil levere som i tidligere år. 

På stasjonene våre kan du og få teknisk service om du trenger det. Dyktige sykkelfaglige mennesker med rett utstyr hjelper deg om uhellet er ute. I tillegg har vi 16 Peugeot biler som yter nøytral service på veien. Det vil bli opplyst om et vaktnummer dere kan ringe dersom uhellet er ute. Våre folk kommer da til unnsetning.

Servicebiler / Følgebiler

Det er ikke tillatt med med følgebiler i Styrkeprøven.

Biler, kjøretøy som ligger umiddelbart bak syklister uten vilje til å kjøre forbi vil bli bortvist av politi eller arrangør. Ryttere som er tilknyttet slike kjøretøy risikerer diskvalifikasjon.

Medaljer/diplomer

Alle som fullfører en av Styrkeprøvens distanser mottar medalje og diplom. Medaljene er tilbake med årstall og distanse preget på forsiden. På baksiden er det vår nye logo. Diplomet skrives ut fra resultatsidene til USS som blir offentliggjort på våre hjemmesider umiddelbart etter rittet.