Lillehammer_C2Q4624

Lillehammer - Oslo

Styrkeprøven Peugeot Grand Prix

Infografikk

Lengde: 191 km

Høydemeter: 1327 m

GPS-tracks: KML, TCX, GPX


Lillehammer - Oslo eller Den Lille Styrkeprøven. Vår mest populære distanse. Har vært en del av Styrkeprøven siden 1997 og kjøres i 2018 for 22. gang. Flott opplevelse i meget fin trase fra Swix bygget på Lillehammer, vestsiden av Mjøsa på vei mot Oslo. Her får du godfølelsen.

Påmelding og betaling

Påmeldingen for 2018 åpner høsten 2017

Endringer i påmeldingen

Når du melder deg på mottar du et brukernavn, et passord og en dedikert link som kan benyttes til å utføre endringer på din bestilling eller salg av ditt startnummer. Dette kan utføres til og med 16. juni 2017 klokken 1159. Endinger etter denne dato skjer ved henvendelse til sekretariatet. Dette gjelder og ved salg av startnummer

Salg av startnummer

Du kan selge ditt startnummer ved å følge denne prosedyren.

Transport til Lillehammer

Det blir satt opp busstransport fra Oslo til Lillehammer. Avgang fra spor 19 i Trelastgata. Avganger blir fredag 16/6 ca klokken 16:00, lørdag 17/6 ca 03:30 og 05:00. Det estimeres ca 02:30 kjøretid.

Start på Lillehammer

Starten i Lillehammer er utenfor Swix-bygget. Adressen er Blåswixvegen 5, 2624 Lillehammer. Det kjøres master distanse via Gausdalsvegen til Jørstadmoen hvor tidtakermatten ligger.

Sekretariat

Sekretariatet i Swix-bygget i Blåswixvegen 5, 2624 Lillehammer.

Startnummer

Startnummeret ditt mottar du når du sjekker inn i sekretariatet. Startnummeret med chip skal festes til setepinnen. I 2017 vil vi og ha utdeling av startnummer uken før rittet i Oslo. Vi kommer tilbake med tid og sted.

Bagasje

Ved utlevering av startnummer følger det med merkelapper til bagasjen. Bagasjen merkes og leveres til transportør som står merket og klar ved starten ved Swix-bygget og ved Håkons Hall i Lillehammer. Transport av bagasje er inkludert i prisen.

Alderskrav

For å sykle Lillehammer - Oslo i 2018 må du fylle 17 år innen 31/12 2018.

Lisenskrav

Helårslisens gjennom klubb tilknyttet Norges Cykleforbund eller engangslisens á NOK 200,-.

Avbestillingsforsikring

Det kan tegnes avbestillingsforsikring á NOK 275,- ihht vilkår gitt her

Valg av startpulje

I Styrkeprøven benyttes selvseeding av deltagerne. Dette betyr at du selv velger det tidsbudsjettet som passer deg og dine ønsker best. Unntatt slik seeding er deltager som sykler på lag i lagkonkurranser. Vi understreker at det er svært fordelaktig å velge en gruppe som har ditt tempo og ikke kjører for hardt. Turen blir ikke like fin med for trangt budsjett. 

Fra 2017 vil det og være mulig for Storlag eller klubber å reservere egne startpuljer i lukkede puljer. De som ønsker dette bes ta kontakt med Styrkeprøven AS.

Startpuljer

Fra Lillehammer er de første 30 plassene reservert klubber tilknyttet Norges Cykleforbund. Det er plass for inntil 30 klubber á 20 ryttere. 5 av disse reserverte plassene er forbeholdt kvinner. Etter disse starter ordinære storlag og vanlige tidspuljer.

I turrittet sitter kjernen av syklistene fra Lillehammer. Noen sykler på egenkomponerte lag, noen sykler med venner og en del sykler solo. Noen starter alene og ender opp i en fin gruppe som sammen reiser hele veien inn til Oslo.

Mat/servicestasjoner - ambulanse/sanitet/teknisk service

Vi har 4 matstasjoner fra Lillehammer til Oslo. På matstasjonene treffer du frivillige representanter for ulike lag og foreninger. Alle du møter jobber dugnad og legger ned masse arbeid for at akkurat du skal få en fin opplevelse. Mange av våre flotte medarbeidere har vært med i mange år og har betydelig erfaring om du har spørsmål eller trenger assistanse i en eller annen form.

Vi har i 2017 samme oppgraderte innhold som i 2016. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger på maten i 2016 og håper menyene som presenteres for 2017 faller i smak. Coca-Cola Enterprises, Bama og ASKO leverer alt som serveres.

På stasjonene våre kan du og få teknisk service om du trenger det. Dyktige sykkelfaglige mennesker med rett utstyr hjelper deg om uhellet er ute. I tillegg har vi 16 Peugeot biler som yter nøytral service på veien. Det vil bli opplyst om et vaktnummer dere kan ringe dersom uhellet er ute. Våre folk kommer da til unnsetning.

Servicebiler / Følgebiler

Det er ikke tillatt med med følgebiler i Styrkeprøven.

Biler, kjøretøy som ligger umiddelbart bak syklister uten vilje til å kjøre forbi vil bli bortvist av politi eller arrangør. Ryttere som er tilknyttet slike kjøretøy risikerer diskvalifikasjon.

Medaljer/diplomer

Alle som fullfører en av Styrkeprøvens distanser mottar medalje og diplom. Medaljene er tilbake med årstall og distanse preget på forsiden. På baksiden er det vår nye logo. Diplomet skrives ut fra resultatsidene til USS som blir offentliggjort på våre hjemmesider umiddelbart etter rittet.