Ung i Styrkeprøven

15. juni 2024

Ung i Styrkeprøven

FOR DEG MELLOM 12 OG 16 ÅR

Styrkeprøven har igjen gleden av å invitere alle barn og unge i alderen 12-16 år til å sykle med en voksen ledsager fra Eidsvoll lørdag 15. juni 2024.

Styrkeprøven og eierklubbene ønsker å stimulere våre unge syklister og som tidligere skal ikke pris være en hindring for å kunne delta. I tillegg tillegg til egen pulje for barn og unge mellom 12-16 år har vi også valgt å sponse de yngste deltakerne, slik at prisen kun blir kr. 280 + adm.gebyr.

Prisen gjelder KUN for startende i pulje «Ung i Styrkeprøven» kl. 13.36 fra Eidsvoll. Hvis man melder seg på til redusert pris og deretter velger å bytte startpulje, vil man bli fakturert mellomlegget til ordinær pris. Vi håper å se så mange håpefulle neste generasjon syklister til start i Eidsvoll.

Ledsagere / foreldre som starter i denne puljen betaler ordinær pris.

Infografikk

62 km

455 m

Løypekart

Her ligger rittmanualen

Priser påmelding

Ung: 280 + adm.gebyr
Ledsager: Ordinær pris

Om Rittet

Et tilbud for de mellom 12-16 år hvor man kan delta i Styrkeprøvens korteste distanse fra Eidsvoll til Oslo i trimklassen.

Tidtaking gjelder ikke i denne puljen, men man kan selvsagt ta tiden selv. Alle deltakere må sykle med én voksen ledsager, og hver voksen ledsager kan sykle sammen og ha ansvaret for flere unge deltakere.