Ofte stilte spørsmål

For styrkeprøven

Hvor finner jeg diplomet mitt?

Gå til resultater 2022 og søk deg opp. På  den siden du får opp på deg selv vil det ligge et pdf ikon. Der kan du laste ned diplomet så du kan skrive det ut.

Jeg så det var fotografer som fotograferte deltagerne. Hvordan kan jeg få bilder fra rittet?

Link til bildene tatt av fotografene langs løypa vil bli lagt ut her så snart vi får dem. Du kan også søke opp Styrkeprøven på nettsidene til Sportograf : https://www.sportograf.com/

Hvor kan jeg hente startnummer og levere poser osv før start?

All praktisk informasjon finner du her

Når og hvor skal jeg levere bagasjen (baggen) min før start?

Bagasje kan leveres fra kl. 20-22 om kvelden i Trondheim. Den må leveres på lastebil som står ved starten. Du kan også levere bagasjen lørdag morgen ved start. Vi tar gjerne sykkelkofferter om kvelden så de kommer først på lastebilen.

Posene må leveres om kvelden fra kl. 20-22 til bilene ved starten.

Når starter jeg og sammen med hvem?

Gå inn på hovedsiden på våre nettsider og trykk på «deltagere». Her kan du søke på navn, klubb/gruppe, distanse og mye mer. Følg med på dette tett opp mot start siden puljer kan bli flyttet på av ulike årsaker og du dermed kan ha fått en ny starttid.

Hvor er matstasjonene i Styrkeprøven lokalisert?

Matstasjoner – distanse – åpningstider

StedAvstand
åpner
18.juni
lukker
18.juni
lukker
19.juni
Soknedal   62 km05:3010:30
Oppdal/Fagerhaug 107 km 06:1513:00
Dombås 198 km 08:3019:00
Kvam 264 km 10:0022:45
Kvitfjelltunet 308 km 11:1501:15
Brøttum 372 km 12:3004:45
Hamar 422 km 08:3007:30
Minnesund 479 km 09:3010:45
Kløfta 524 km 10:3013:15
NB! Tabellen er midlertidig og baserer seg på starten i fjor som var kl 04:00. Vi har søkt om å få starte kl 03:00.

Hva får jeg å spise på matstasjonene?

Det blir ulike typer ferdigsmurte bagetter, wraps, ulike typer varm suppe, sportsdrikke, saft, vann og bananer og annen frukt. Tradisjonen tro. Egne barer og gel kan du legge i din klespose som blir sendt til Oppdal, Kvam og Hamar.

Må jeg selv merke mine poser i ulike farger?

Merk dem bare tydelig med god kontrast (eksempelvis med vannfast tusj på sportstape eller merkelapper) med startnummer. Pass på at de blir levert til rett bil når du leverer dem.

Kan vi sende sykkelkofferter som bagasje?

  • Ja det er mulig å sende sykkelkofferter som bagasje

Er det mulig å benytte ”matbiler” som setter ut kasser?

  • Nei, en hver form for følgekjøretøy er forbudt, og vil kunne medføre diskvalifikasjon. Alle ryttere (også lag/grupper) vil få løst sine behov fra våre matstasjoner. Det blir kjørt frem klesposer til Oppdal og Kvam. Lag får sin matkasse på Hamar, Kvam og Oppdal (fra Trondheim) og på Stensby (fra Lillehammer). Styrkeprøven kontakter lagpuljene for levering av kasser i god tid før start.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg bryter?

– Hvis du bryter skal du ringe det servicenummeret du får utlevert i forbindelse med startnummeret. Du vil da få bistand til å bli transportert til nærmeste offentlige transportmiddel. Ha derfor alltid med deg nødvendig betalingsmiddel så du kan kjøpe deg billett for videre transport.

Jeg vil endre navnet på mitt startnummer – hva gjøre jeg?

De bruker link, brukernavn og passord de fikk ved påmelding og går inn og endrer. Det vil bli registrert som salg og koster i overkant av kr 300.

Kan jeg hente startnummer i Oslo før start?

Se her

Hvor stopper tidtakingen?

Tidtakingen for alle distanser stopper nesten med en gang du kommer inn på Østre Aker vei (ved Fossumveien). Grunnen til dette er at vi skal unngå uhell i det kjørefeltet som er kjeglet for oss inn mot Vallhall. Etter at du har passert tidsmatten på Østre Aker vei må du sykle inn i Vallhall for å få registret rittet som gjennomført. Der er det samling for alle som kommer i

For Jotunheimen Rundt

Korleis er det med posefrakten i rittet?

Alle kan sende små poser/sekker med ekstra klær til matstasjonane Fagernes, Beitostølen, Randsverk, Lom, og Sognefjellet. Totalt 5 poser. I startområdet i Lærdal må du legge din bagasje på merka plass for den
eller de matstasjonen(ene) kor du vil sende din pose eller sekk. Pr. matstasjon kan en sende små poser/sekker på opp til ca 1,5 kg. Ikkje bruk plastboksar o.l., fordi disse tar for mykje plass. Bagasje som du treng etter målgang kan sendast direkte til Sogndal. Husk å merke alle poser/sekker som skal sendast med ditt startnummer.

Kor er det matstasjon og kva får vi servert på matstasjonane?

Kan dokke flytte meg til ei anna pulje?

Eventuell flytting må skje ved oppmøte i sekretariatet i Lærdal.

Eg får ikkje overført startnummeret mitt til kjøpar, kan dokke hjelpe meg?

Du må henvende deg til: [email protected] og få nødvendig kode derfra.

Fins det ei liste over folk som ønskjer å kjøpe eller selge startnummer i JR ?

Vi har dessverre inga liste. Disse kan du som regel få solgt enkelt på nettet ( finn.no ol.)