Frivillig i Styrkeprøven 2024

Vil du vite mer om å være frivillig i Styrkeprøven?

Skaff deg verdifull erfaring, kom på informasjonsmøte for frivillige! Vi serverer noe å bite i og drikke og forteller om hvordan vi driver Styrkeprøven i dag og hvilke oppgare vi trenger hjelp til. 

Å være frivillig kan gi deg et annen innsyn i sykling enn du hadde. Du er tett på det som skjer, og du bidrar til et godt og vellykket arrangementet. Det er en god følelse når du vet at innsatsen din gjør en forskjell, og at den blir satt pris på både av deltagere og oss andre du jobber sammen med. Det kan også være veldig sosialt å gjøre frivillig innsats, og du oppdager kanskje nye, gode sider ved deg selv som du ikke visste at du hadde? 

Det er mange grunner til at man velger å være frivillig på Styrkeprøven. Du har kanskje hadde gode opplevelser i Styrkeprøven selv og ønsker å gi noe tilbake. Andre ønsker seg kanskje en attest de kan legge ved CV-en sin eller noe positivt de snakke om på et jobbintervju, og andre igjen ønsker å bidra til noe de syns er viktig og møte kjente. 

Styrkeprøven er et stort arrangement med en tung logistikk. Det krever at mange er med og bidrar.

Vi arrangerer også Jotunheimen Rundt som går 14 dager senere. Jotunheimen Rundt er litt enklere og har færre deltagere, men også det er et langt og krevende ritt å arrangere. Er du interessert i å bidra der så er du velkommen.

Vi vil ha et informasjonsmøte for frivillige i kommunegården i Sandvika i 8. november kl 19.00. Adressen er Arnold Haukelands plass 10, 1338 Sandvika. Dit er det lett å komme med tog, og det er også gode parkeringsmuligheter. Vi vil fortelle om hvordan vi driver Styrkeprøven i dag, hvilke oppgare vi trenger hjelp til og hva vi tilbyr våre frivillige og hva vi forventer fra dem.

Siden det vil være noe servering under møtet er det fint hvis du sier fra at du kommer. Send oss en e-post til [email protected]. Det gjelder også hvis du er interessert, men ikke kan komme på møtet, send oss en e-post eller ring oss på 993 39 750.