Eidsvoll_C2Q4330

Eidsvoll - Oslo

63 km

Påmelding

Infografikk

Lengde: 63 km

Høydemeter: 455 m

GPS-tracks: KML, TCX, GPX

Manual Eidsvoll - Oslo: Last ned


Fra Eidsvoll til Oslo. En utrolig flott tur fra Norges demokratiske arnested til hovedstaden. Her er distansen som passer alle. Kom igjen - meld deg på. Eidsvoll har vært på programmet siden 2002 og sykles i år for 17 gang.

En veldig fin tur å ta med venner og bekjente. Vi har og egen ungdomsklasse - Ung i Styrkeprøven (se egen info nede i artikkelen)

Endringer i påmeldingen

Når du melder deg på mottar du et brukernavn, et passord og en dedikert link som kan benyttes til å utføre endringer på din bestilling. Dette kan utføres til og med 15. juni 2018 klokken 1159. Endinger etter denne dato skjer ved henvendelse til kontoret. Dette gjelder og ved salg av startnummer

Salg av startnummer

I 2018 vil det ikke være mulig å omsette sitt startnummer før startpuljene på Eidsvoll er fulltegnet. Vi anbefaler vår Avbestillingsforsikring for de som føler behov for ekstra sikkerhet. 

Start på Eidsvoll

Starten på Eidsvoll er ved Nebbenes Kafeteria. Adressen er Trondheimsvegen 332, 2074 Eidsvoll Verk og telefonnummeret er 63 95 13 24

Sekretariat

Sekretariatet i utenfor Nebbenes Kafeteria 

Startnummer

Startnummeret ditt mottar du når du sjekker inn i sekretariatet. Startnummeret med chip skal festes til setepinnen. I 2018 vil det bli anledning til å hente startnummeret  i Oslo i uken før rittet. Tid og sted publiseres senere.

Transport

I 2018 vil vi sette opp busstransport for deg og din sykkel fra Oslo S. Avgang fra Trelastagata (Spor 19). Bussen går kl 0900 og det kan leveres sykler fra 0800. Transporten bestilles på våre påmeldingssider. 

Bagasje

Ved utlevering av startnummer følger det med merkelapper til bagasjen. Bagasjen merkes og leveres til transportør som står merket og klar ved starten på Nebbenes Kafeteria. Transport av bagasje er inkludert i prisen. 

Alderskrav

For å sykle i turrittet Eidsvoll - Oslo i 2018 må du fylle 17 år innen 31/12 2018. For å sykle i trimrittet Eidsvoll - Oslo i 2018 er det ingen aldersbegrensning, men deltagere under 13 år må sykle sammen med en voksen ledsager.

Lisenskrav

Helårslisens gjennom klubb tilknyttet Norges Cykleforbund eller engangslisens á NOK 200,-. I trimklassen er lisens inkludert i påmeldingsavgiften. 

Avbestillingsforsikring

Det kan tegnes avbestillingsforsikring á NOK 300,- ihht vilkår gitt her

Valg av startpulje

I Styrkeprøven benyttes selvseeding av deltagerne. Dette betyr at du selv velger det tidsbudsjettet som passer deg og dine ønsker best. Unntatt slik seeding er deltager som sykler på lag i lagkonkurranser. Vi understreker at det er svært fordelaktig å velge en gruppe som har ditt tempo og ikke kjører for hardt. Turen blir ikke like fin med for trangt budsjett. 

Startpuljer

Man kan fra Eidsvoll velge blant startgruppene tur- eller trimritt.  Det er og egen gruppe kun for kvinner.

Ung i Styrkeprøven

Vi har egen startpulje i trimklassen for deltagere under 17 år som sykler med ledsager. Krav til ledsager er at du minimum fyller 17 år i 2018. En ledsager kan sykle med flere ungdommer. Tilbudet heter Ung i Styrkeprøven og har en fast startavgift hele året på Nok 275,-. Dette inkluderer lisens til Norges Cykleforbund. 

Mat/servicestasjoner - ambulanse/sanitet/teknisk service

Vi har en matstasjon fra Eidsvoll til Oslo og den er på Kløfta. På matstasjonene treffer du frivillige representanter for ulike lag og foreninger. Alle du møter jobber dugnad og legger ned masse arbeid for at akkurat du skal få en fin opplevelse. Mange av våre flotte medarbeidere har vært med i mange år og har betydelig erfaring om du har spørsmål eller trenger assistanse i en eller annen form. 

Vi vil i 2018 introdusere mer variasjon i mattilbudet. Vi arbeider med menyer og kommer tilbake med mer detaljer her. Orkla Health Food, Coca-Cola Enterprises og ASKO vil levere som i tidligere år.

På stasjonene våre kan du og få teknisk service om du trenger det. Dyktige sykkelfaglige mennesker med rett utstyr hjelper deg om uhellet er ute. I tillegg har vi 16 Peugeot biler som yter nøytral service på veien. Det vil bli opplyst om et vaktnummer dere kan ringe dersom uhellet er ute. Våre folk kommer da til unnsetning. 

Servicebiler / Følgebiler

Det er ikke tillatt med med følgebiler i Styrkeprøven.

Biler, kjøretøy som ligger umiddelbart bak syklister uten vilje til å kjøre forbi vil bli bortvist av politi eller arrangør. Ryttere som er tilknyttet slike kjøretøy risikerer diskvalifikasjon.  

Medaljer/diplomer

Alle som fullfører en av Styrkeprøvens distanser mottar medalje og diplom. Medaljene er tilbake med årstall og distanse preget på forsiden. På baksiden er det vår nye logo. Diplomet skrives ut fra resultatsidene til USS som blir offentliggjort på våre hjemmesider umiddelbart etter rittet.

Det blir delt ut premie til raskeste kvinne og mann fra Eidsvoll.