Annonsere hos oss?

Vil du annonsere hos oss? På jakt etter bannerplass?

Publisert:

Vi har forskjellige typer plasser satt av til reklame. Se på de grå bannere med spesifikasjoner i pixler. Legg samtid merke til at nettstedet er responsivt, dvs at innholdet tilpasser seg enhet som du besøker siden med. Bannere vil ikke ha presise størrelser på hhv. mobil eller nettbrett men vil da bli skalert.

Testinnhold

Styrkeprøvens organisasjonsform er ny, styret er nytt og administrasjonen har fått en ny daglig leder. Nå skal også rittet fornyes, siden vi overtok har vi jobbet hardt for at 2015 skal bli et vendepunkt i Styrkeprøvens historie. Arrangementet skal fremstå i ny drakt og vi skal vise sykkelverdenen at vi mener alvor med vårt engasjement for Norges lengste og mest tradisjonsrike sykkelritt.

Styrkeprøven er en viktig del av norsk sykkelhistorie og et hovedmål for syklister på alle nivåer. Formelt sett, er klubbene eier av rittet, men rittet tilhører hele sykkelsporten og alle deltagerne. Styrkeprøven skal gi utfordringer og opplevelser til alle. Uansett om du vurderer deltagelse i ditt første sykkelritt, ønsker å komme i gang med trening, vil forbedre tiden fra i fjor, ønsker et treningsmål for vennegjengen, lengter etter å ydmyke naboklubben, drømmer om å slå deg på brystet med rekorden på Trondheim-Oslo, fantaserer om å bli kåret til landets hardeste syklist, trener for å forbedre tiden din fra i fjor, vil gjennomføre ditt livs lengste eller kanskje hyggeligste sykkeltur, så finner du din utfordring hos oss.

Uansett hvilket mål våre deltagere har, så vil vi at de skal oppleve mer enn bare et sykkelritt. Opplevelsen og rammen rundt er like viktig som det sportslige og vår ambisjon er å servere en sykkelfest. Konkret så innebærer dette betydelig oppgradering av matstasjoner, logistikk, sikkerhet og ikke minst oppgradering av målområdet. Ja, målgangen blir flyttet, jeg sier ikke mer, foreløpig.

Vi er til for syklistene og alle endringer vi gjør nå er basert på innspill fra deltagerne. Er du fornøyd, misfornøyd eller har noe på hjertet, så er vi veldig glade for alle tilbakemeldinger. Send en e-post til meg, gå inn på facebooksiden vår, eller ta fatt i oss når dere ser oss. Alle kan ikke få viljen sin, men vi lytter til alle og setter stor pris på de som engasjerer seg i Styrkeprøven.

I dag lanserer vi en ny nettside og åpner også påmeldingen for 2015. Vi presenterer flere forbedringer og fornyelser både i rittformatet og ikke minst i rammen rundt arrangementet. Dette er bare begynnelsen og vi håper at så mange som mulig krysser av 19 – 21 juni 2015 i kalenderen allerede nå. Lykke til med treningen i vinter, vi sees på veien mot Oslo.