Peugeot er eksklusiv leverandør av biler til Styrkeprøvens arrangement

Styrkeprøven 2019 arrangeres 21-23. Juni og som alltid går starten for den lengste etappen fra Trondheim.

Publisert:
Sist oppdatert:

Andre velkjente start muligheter er det også på distansene fra: Kvam, Lillehammer, Gjøvik samt Eidsvoll.

Alle Peugeot bilene er dekortert med Peugeot Løven og rittets andre sponsorer i henhold til design fra Styrkeprøven.

Startnummerutdelingen er for 3. året igjen planlagt avholdt hos Bertel O. Steen's største forhandler for Peugeot i Oslo avd: Økern – Økernveien 147, 0580 Oslo.

Datoer for avhenting av start nr er i år 12. og 13. juni. Åpningstidene er 08:00 til 19:00 begge dager.

13. juni kl 1700 vil årets foredragsholder ikke denne gang være fra sykkel miljøet som tidligere år men en av Bertel O. Steen`s salgsrepresentanter som også er en aktiv medlem av historiegruppen i Bertel O. Steen. Han vil fortelle dere en unik bil historie denne dagen. Som foredrags holder har Kai Ryberg et stort engasjement og mye spennende og snakke om.

I tillegg vil det også i år være mulig å gjøre en god bilhandel. På helt nye biler vil vi igjen i år kunne tilby alle som stiller til Styrkeprøven eller er med i arrangementet en rabatt på hele 10% i juni.

Det vil også ligge en billiste ved startnr utdelingen og i setet på alle bilene som kjører rittet. I Valhall Arena vil det og stå to utstilte biler hvor prislisten vil være mulig å få tak i.

Dette er tilbud på biler som er benyttet under rittet og noen av de med helt ekstra ordinære avslag. Prisavslag inntil kr: 40.000,-.

bil001

bil002