Info om refusjon

Koronavirusepidemien har truffet våre arrangement med full styrke og ført til avlysninger. Vi har fremdeles et håp om å kunne arrangere Oslo - Lærdal 22. august med smittevernråd fra norske helsemyndigheter. Beslutning vedrørende Oslo - Lærdal vil vi ha klar innen utgangen av mai 2020.

Publisert:

For refusjon av påmeldingsavgiften og andre kostnader har vi brukt tid og ressurser for å finne en best mulig løsning for våre deltagere. Prosedyren med refusjon har vi måttet bygge fra bunnen av. Styrkeprøven AS har permittert egne ansatte, det samme har og noen av våre samarbeidspartnere som har deltatt i denne prosessen. Det har derfor tatt lenger tid enn antatt å ferdigstille denne.

NB! For deltagere / lag som har betalt med faktura eller via voucher - ta kontakt på post@styrkeproven.no for refusjon.

Våre vilkår gir deltager uten avbestillingsforsikring rett til 50% refusjon av påmeldingsavgiften. Vi tilbyr i tillegg full refusjon av transport og hotellkostnader. For deltagere med avbestillingsforskring gjelder egne regler som beskrevet på styrkeproven.no.

Det har kommet mange støtteerklæringer til Styrkeprøven som følge av koronavirusepidemien. Disse rytterne har tilbudt seg ikke å kreve refusjon for å forbedre selskapets mulighet til å arrangere ritt i 2021. Vi er dypt takknemlige for denne støtten.

For å få dine utlegg refundert må du følge prosedyren beskrevet her:

  1. Login på din profil
  2. Gjør ditt tilbakebetalingsvalg
  3. Legg inn kontonummer
  4. Oppdater

Refusjonsordningen vil være aktiv i 6 (seks) uker etter publisering. Etter 6 uker vil det ikke lenger være mulig å motta refusjon. Siste dato for refusjon er 29. juni 2020.

Vi gjør og oppmerksom på at det ikke er mulig å overføre påmeldingen til 2021.

Med vennlig hilsen

Styrkeprøven