TrondheimOslo

19-21. juni 2020

Trondheim - Oslo

540 km

Påmelding

Påmelding

Infografikk

Lengde: 540 km

Høydemeter: 3627 m

GPS-tracks: KML, GPX

Manual Trondheim - Oslo: Last ned


Den Store Styrkeprøven

Verdens lengste og eldste turritt er Trondheim - Oslo. Dette er tursyklingens største klassiker. Kampen mot deg selv og elementene er en opplevelse for livet. Styrkeprøven har vært kjørt hvert år siden 1967 og i 2020 arrangeres rittet for 54. gang.

Dette er Den Store Styrkeprøven

Start i Trondheim

Starten i Trondheim er utenfor Tinghuset i Munkegata, midt i Trondheim Sentrum. Adressen til Tinghuset er Munkegata 20, 7013 Trondheim. Derfra kjøres Munkegata sydover til Erling Skakkes gate hvor vi kjører høyre bort til Prinsens gate og setter kurs mot Oslo. 

Valg av startpulje

I Styrkeprøven benyttes selvseeding av deltagerne. Dette betyr at du selv velger det tidsbudsjettet som passer deg og dine ønsker best. Unntatt slik seeding er deltager som sykler på lag i lagkonkurranser. Vi understreker at det er svært fordelaktig å velge en gruppe som har ditt tempo og ikke kjører for hardt. Turen blir ikke like fin med for trangt budsjett.

Startpuljer

Man kan i Trondheim velge blant startgruppene: 10 lag á 30 ryttere (lukket pulje) for lag som satser på gode tider, Turpulje # 1 for de som ønsker en individuell hurtig pulje, Storlag (lukket pulje) eller standard fellesstart i turritt.

Storlagpuljene er lukket og åpnes via agentlinker til de lag og klubber som ønsker individuell start. Påmelding av Storlag gjøres direkte med Styrkeprøven.

I turrittet sitter kjernen av syklistene fra Trondheim. Noen sykler på egenkomponerte lag, noen sykler med venner og en del sykler solo. Noen starter alene og ender opp i en fin gruppe som sammen reiser hele veien inn til Oslo. Turrittet og institusjonen Den Store Styrkeprøven handler om kampen mot deg selv. Det vil gå deg vel og det vil være stunder som går deg i mot. Hodet er en hard motstander og kampen for å komme til Oslo kan være hard. For de som fullfører er tilfredsheten enorm og man både kan og bør være stolt av seg selv.

De som har et tidsbudsjett på mellom 22 og 32 timer bør velge start fredag mellom klokken 21:00-00:00. Med start klokken 21:00 har man 32 timer til rådighet på reisen til Oslo. For de som har budsjett raskere enn 22 timer velger man fra klokken 00:00 og utover. De raskeste puljene (16 timer) har start fra 03:00 lørdag morgen. Vær oppmerksom på at sanitet, service og matstasjoner har åpningstider beregnet ut fra tidsbudsjettene som er listet.  

Startnummer

Startnummeret ditt mottar du når du sjekker inn i sekretariatet. Vi tar og med uavhentede startnummer til Munkegata og leverer ut til de som av ulik årsak ikke rakk åpningstidene. Startnummeret med chip skal festes til setepinnen.

Sekretariat

Sekretariatet i Trondheim er på Scandic Nidelven Hotell. Adressen hit er Havnegata 1-3, 7010 Trondheim og hotellet har telefonnummer 7356 8000. Vi åpner kl 1200 fredag 19/6.

Transport

All informasjon om transport finner du under Transporttilbud.

Bagasje

Ved utlevering av startnummer følger det med merkelapper til bagasjen. Bagasjen merkes og leveres til transportør som står merket og klar ved starten i Munkegata. Transport av bagasje er inkludert i prisen.

Alderskrav

For å sykle Trondheim - Oslo i 2020 må du fylle 17 år innen 31/12 2020.

Lisenskrav

Helårslisens gjennom klubb tilknyttet Norges Cykleforbund eller engangslisens á NOK 220,-.

Servicebiler / Følgebiler

Det er ikke tillatt med følgebiler i Styrkeprøven. Med følgebil forstås ethvert kjøretøy som har til hensikt å yte bistand til rytter/ryttere. Ryttere som er tilknyttet slike kjøretøy risikerer diskvalifikasjon.

Kun arrangøren har tillatelse til å kjøre Teknisk Service og å yte assistanse til syklister

Mat/servicestasjoner - ambulanse/sanitet/teknisk service

Vi har 9 matstasjoner fra Trondheim til Oslo. På matstasjonene treffer du frivillige representanter for ulike lag og foreninger. Alle du møter jobber dugnad og legger ned masse arbeid for at akkurat du skal få en fin opplevelse. Mange av våre flotte medarbeidere har vært med i mange år og har betydelig erfaring om du har spørsmål eller trenger assistanse i en eller annen form.

På stasjonene våre kan du og få teknisk service om du trenger det. Dyktige sykkelfaglige mennesker med rett utstyr hjelper deg om uhellet er ute. I tillegg har vi 12 Peugeot biler som yter nøytral service på veien. Det vil bli opplyst om et vaktnummer (står på startnummeret) dere kan ringe dersom uhellet er ute. Våre folk kommer da til unnsetning.

Medaljer/diplomer

Alle som fullfører en av Styrkeprøvens distanser mottar medalje og diplom. Medaljene er tilbake med årstall og distanse preget på forsiden. På baksiden er det vår nye logo. Diplomet skrives ut fra resultatsidene til USS som blir offentliggjort på våre hjemmesider umiddelbart etter rittet.

Avbestillingsforsikring

Det kan tegnes avbestillingsforsikring á NOK 424,- ihht vilkår gitt her

Endringer i påmeldingen

Når du melder deg på mottar du et brukernavn, et passord og en dedikert link som kan benyttes til å utføre endringer på din bestilling. Dette kan utføres til og med 19. juni 2020 klokken 1159. Endinger etter dette tidspunkt skjer ved henvendelse til sekretariatet på Scandic Nidelven. 

Salg av startnummer

For salg av starter følg denne linken: HER