Hamar – Oslo

18. juni 2022

138 km / 912 hm

Infografikk

Lengde: 138 km
Høydemeter: 912 m
Løypekart: Gå til løypekart (2022-løypa)
GPS-tracks: KMLGPX
Manual Hamar – Oslo: Last ned

Påmelding

Deltakere


Fra Mjøsa til Oslo i en særdeles fin trase

I 2021 flytter vi traseen tilbake til østsiden av Mjøsa. Distansen fra Hamar til Minnesund vil foregå på vesentlig mindre trafikkerte veier enn tidligere RV33.

Priser påmelding

01/12/21 – 31/12/21: 900,-
01/01/22 – 15/04/22: 1230,-
16/04/22 – 18/06/22: 1520,-

Start på Hamar

Starten fra Hamar er lagt til Vikingskipet, Åkersvikveien 24, 2321 Hamar.

Valg av startpulje

I Styrkeprøven benyttes selvseeding av deltagerne. Dette betyr at du selv velger det tidsbudsjettet som passer deg og dine ønsker best. Vi understreker at det er svært fordelaktig å velge en gruppe som har ditt tempo og ikke kjører for hardt. Turen blir ikke like fin med for trangt budsjett. 

Man kan fra Hamar velge starttid basert på forventet tidsbudsjett.  Pass på velge en pulje som passer ditt tidsbudsjett. Turen blir veldig mye bedre om du sykler med de som har lik fart som deg.

Startnummer

Startnummeret ditt mottar du når du sjekker inn i sekretariatet. Startnummeret med chip skal festes til setepinnen.

Vi vil i 2022 ha utdeling av startnummer i uken før rittet i Oslo. Kommer tilbake med tid og sted.

Sekretariat

Sekretariatet vil være i «gatene» utenfor Vikingskipet. Sekretariatet er åpent lørdag 18. juni kl. 08:30-11:30.

Transport

All informasjon om transport finner du under Transporttilbud.

Bagasje

Ved utlevering av startnummer følger det med merkelapper til bagasjen. Bagasjen merkes og leveres til transportør som står merket og klar ved starten på Hamar. Transport av bagasje er inkludert i prisen.

Alderskrav

For å sykle Hamar-Oslo i 2022 må du fylle 17 år innen 31/12 2022.

Lisenskrav

Helårslisens gjennom klubb tilknyttet Norges Cykleforbund eller engangslisens á Nok 220,-. 

Mat/servicestasjoner – ambulanse/sanitet/teknisk service

Vi har 2 matstasjoner fra Hamar til Oslo. Disse er ved Stensby og Kløfta. På matstasjonene treffer du frivillige representanter for ulike lag og foreninger. Alle du møter jobber dugnad og legger ned masse arbeid for at akkurat du skal få en fin opplevelse. Mange av våre flotte medarbeidere har vært med i mange år og har betydelig erfaring om du har spørsmål eller trenger assistanse i en eller annen form.

På stasjonene våre kan du og få teknisk service om du trenger det. Dyktige sykkelfaglige mennesker med rett utstyr hjelper deg om uhellet er ute. I tillegg har vi 12 Peugeot biler som yter nøytral service på veien. Det vil bli opplyst om et vaktnummer dere kan ringe dersom uhellet er ute. Våre folk kommer da til unnsetning.

Servicebiler / Følgebiler

Det er ikke tillatt med følgebiler i Styrkeprøven. Med følgebil forstås ethvert kjøretøy som har til hensikt å yte bistand til rytter/ryttere.

Ryttere som er tilknyttet slike kjøretøy risikerer diskvalifikasjon.

Medaljer/diplomer

Alle som fullfører en av Styrkeprøvens distanser mottar medalje og diplom. Medaljene er tilbake med årstall og distanse preget på forsiden. På baksiden er det vår nye logo. Diplomet skrives ut fra resultatsidene til USS som blir offentliggjort på våre hjemmesider umiddelbart etter rittet.

Avbestillingsforsikring

For samtlige som melder seg på innen 31.12.2021 er avbestillingsforsikringen inkludert i påmeldingen. Etter 31.12.2021 kan det tegnes avbestillingsforsikring á Nok 320,- ihht vilkår gitt her.

Endringer i påmeldingen

Når du melder deg på mottar du et brukernavn, et passord og en dedikert link som kan benyttes til å utføre endringer på din bestilling. Dette kan utføres til og med 17. juni 2022 klokken 1159. Endinger etter denne dato skjer ved henvendelse til sekretariatet på ønsket startsted. Dette gjelder og ved salg av startnummer

Salg av startnummer

For salg av starter følg denne linken: HER