Gjøvik_C2Q4514

22. juni 2019

Gjøvik - Oslo

136 km

Påmelding

Infografikk

Lengde: 136 km

Høydemeter: 912 m

GPS-tracks: KML, TCX, GPX

Manual Gjøvik - Oslo: Last ned


Fra Mjøsa til Oslo i en særdeles fin trase

Fra Gjøvik har kvinner rangen og har den første puljen for seg. Det er miks i de fire siste. Nytt i 2019 er at vi før puljene starter, sender avgårde ti singelryttere som starter med fem minutters mellomrom.

Start på Gjøvik

Gjøvik Gård, adresse Niels Ødegaards gate 3, 2815 Gjøvik. Eventuell endring av startsted på Gjøvik vil bli varslet.

Valg av startpulje

I Styrkeprøven benyttes selvseeding av deltagerne. Dette betyr at du selv velger det tidsbudsjettet som passer deg og dine ønsker best. Vi understreker at det er svært fordelaktig å velge en gruppe som har ditt tempo og ikke kjører for hardt. Turen blir ikke like fin med for trangt budsjett. 

Man kan fra Gjøvik velge starttid basert på kjønn og tidsbudsjett. Det er egen pulje kun for kvinner og blandede puljer for alle. Pass på velge en pulje som passer ditt tidsbudsjett. Turen blir veldig mye bedre om du sykler med de som har lik fart som deg.

Startnummer

Startnummeret ditt mottar du når du sjekker inn i sekretariatet. Startnummeret med chip skal festes til setepinnen.

Vi vil i 2019 ha utdeling av startnummer i uken før rittet i Oslo. Kommer tilbake med tid og sted.

Sekretariat

Gjøvik Gård, adresse Niels Ødegaards gate 3, 2815 Gjøvik. Sekretariatet er åpent lørdag 22. juni kl. 08:30-11:30.

Transport

All informasjon om transport finner du under Transporttilbud for 2019.

Bagasje

Ved utlevering av startnummer følger det med merkelapper til bagasjen. Bagasjen merkes og leveres til transportør som står merket og klar ved starten i Gjøvik. Transport av bagasje er inkludert i prisen.

Alderskrav

For å sykle Gjøvik - Oslo i 2019 må du fylle 17 år innen 31/12 2019

Lisenskrav

Helårslisens gjennom klubb tilknyttet Norges Cykleforbund eller engangslisens á Nok 200,-. 

Mat/servicestasjoner - ambulanse/sanitet/teknisk service

Vi har 3 matstasjoner fra Gjøvik til Oslo. Disse er ved Totenvika, Stensby og Kløfta. På matstasjonene treffer du frivillige representanter for ulike lag og foreninger. Alle du møter jobber dugnad og legger ned masse arbeid for at akkurat du skal få en fin opplevelse. Mange av våre flotte medarbeidere har vært med i mange år og har betydelig erfaring om du har spørsmål eller trenger assistanse i en eller annen form.

Vi introduserte i 2018 mer variasjon i mattilbudet, som vi har fått mange positive tilbakemeldinger på. Vi arbeider med menyer og kommer tilbake med mer detaljer her. Orkla Health, Coca-Cola Enterprises og ASKO vil levere som i tidligere år.

På stasjonene våre kan du og få teknisk service om du trenger det. Dyktige sykkelfaglige mennesker med rett utstyr hjelper deg om uhellet er ute. I tillegg har vi 16 Peugeot biler som yter nøytral service på veien. Det vil bli opplyst om et vaktnummer dere kan ringe dersom uhellet er ute. Våre folk kommer da til unnsetning.

Servicebiler / Følgebiler

Det er ikke tillatt med følgebiler i Styrkeprøven. Med følgebil forstås ethvert kjøretøy som har til hensikt å yte bistand til rytter/ryttere.

Ryttere som er tilknyttet slike kjøretøy risikerer diskvalifikasjon.

Medaljer/diplomer

Alle som fullfører en av Styrkeprøvens distanser mottar medalje og diplom. Medaljene er tilbake med årstall og distanse preget på forsiden. På baksiden er det vår nye logo. Diplomet skrives ut fra resultatsidene til USS som blir offentliggjort på våre hjemmesider umiddelbart etter rittet.

Avbestillingsforsikring

Det kan tegnes avbestillingsforsikring á Nok 310,- ihht vilkår gitt her.

Endringer i påmeldingen

Når du melder deg på mottar du et brukernavn, et passord og en dedikert link som kan benyttes til å utføre endringer på din bestilling. Dette kan utføres til og med 21. juni 2019 klokken 1159. Endinger etter denne dato skjer ved henvendelse til kontoret. Dette gjelder og ved salg av startnummer

Salg av startnummer

For salg av starter følg denne linken: HER