Utfordret til å sykle

Gisle fra Bergen ble utfordret av sin kusine til å melde seg på Styrkeprøven Gjøvik-Oslo og kan vente seg en oppmerksomhet frem mot årets sykkelmål

Publisert:
Sist oppdatert:

Gisle Skage, en helt vanlig mann fra Nesttun i Bergen, som heller ikke har vært syklist i mange år var Styrkeprøvens heldige vinner av utfordringen vi hadde på Facebook i vinter. Han fikk sin første sykkel i 2011 og syklet sitt første turritt i 2013/2014. Gisle presiserer at han er en tursyklist, noe Styrkeprøven også er: et tursykkelritt.

Gisles turrittkarierre startet naturlig nok med Vestlandsklassikerne da han bor på Vestlandet. Dette er som noen allerede vet, veldig tøffe, men lavskulderturitt med mange høydemeter fra Bergen til Voss samt Voss til Geilo. Gisle har aldri syklet ritt på Østlandet før og da han ble utfordret av sin kusine Marte Linn Korsgård, kunne han ikke annet enn å ta utfordringen, melde seg på Styrkeprøven og glede seg til rittet i juni.

Da Styrkeprøven ringte Gisle for å fortelle ham at han hadde blitt trukket ut som en tilfeldig vinner ble han utrolig glad, samtidig som han ble veldig overrasket. Han visste ikke engang at han hadde havnet i en loddtrekning. Enda hyggeligere syntes han det var at han skulle få tilsendt en Garmin pulsklokke, for det har ikke Gisle fra før av. 

- Jeg visste ikke engang at det var en konkurranse, men det var jo utrolig gøy! Men min kusine utfordret meg til å sykle fra Gjøvik sammen med henne og noen andre, det blir kjempespennende, jeg har aldri syklet distansen før, sier en fornøyd Gisle på telefonen.

På vegne av alle i Styrkeprøven ønsker vi Gisle lykke til med treningen frem mot rittet i juni og håper at han vil få mange fine treninger hvor han kan benytte den nye pulsklokken fra Garmin. 

- Forresten, er det mye vind og regn der borte? Er det noen bakker, spør Gisle avslutningsvis.

- Det er ikke like krevende som de turrittene du har bak deg allerede, Gisle. Men en flott opplevelse langs vakre Mjøsa og rett før du sykler de siste milene inn til Oslo vil du møte en og annen bakke, forteller Styrkeprøven.

gisle-skage-367x411


Her er Gisle på sykkeltur. Foto: privat