Styrkeprøven AS syklet med NOKAS

Styrkeprøven AS fikk tidligere denne uken besøk av en gjeng glade syklister fra NOKAS som gjerne ville lære mer om hvordan kjøre sammen i gruppe og forberede seg optimalt til rittet.

GOPR1400

Publisert:
Sist oppdatert:

Styrkeprøven AS syklet med NOKAS

Styrkeprøven AS fikk tidligere denne uken besøk av en gjeng glade syklister fra NOKAS som gjerne ville lære mer om hvordan kjøre sammen i gruppe og forberede seg optimalt til rittet.

Fler og fler bedrifter ser verdien av å ha ansatte som holder seg i form. Dette bidrar til økt generell samfunnshelse og redusert sykefravær. I så måte er sykling en flott treningsmetode som passer for de aller fleste, uansett alder og fysikk.&

- Jeg tror mange blir overrasket over hvor gøy og sosialt sykling kan være, spesielt det å sykle sammen som et lag. Her blir både samarbeidsevner, kommunikasjon og motivasjon satt på prøve, noe som også gjenspeiler seg i arbeidslivet. Dessuten har man et felles mål, sier Jens Peter Elton Gransæther som er en av Styrkeprøvens instruktører.

Det finnes mange bedrifter som har Styrkeprøven som sitt mål for sesongen, blant annet har Atea gjennom mange år hvert de med flest antall deltagere i Styrkeprøven, noe som har gitt de kraftig redusert sykefravær i samme periode. Styrkeprøven AS ønsker å bidra ved å tilby bedrifter ett skreddersydd arrangement hvor man ut fra ønske får tilgang på erfarne instruktører som gjennomfører en teoretisk presentasjon med påfølgende praktisk sykkeltur hvor det øves på lag og rullesykling. Temaer som omhandles er trening, utstyr, ernæring, bekledning og generelt hvordan man best mulig forbereder seg til rittet.

Dagen med NOKAS kunne by på flott sommervær i idylliske omgivelser i området rundt Gjersøen. Rullekjøringen ble nok oppfattet som litt uvant i starten, men etterhvert fløt ting veldig bra. Deltagerne fra NOKAS forstod fort hvor mye tid man kan tjene og energi man kan spare ved å sykle sammen i rulle. NOKAS har deltakere både fra Lillehammer og Eidsvoll, Styrekprøven AS ønsker lykke til og kommer til å følge nøye med!

- Vi er veldig fornøyde med opplegget og vi kommer til å sette opp samlinger for trening frem til rittet, slik at vi får med resten på rulle også, sa Regionsjef Leif Nilsen etter endt økt.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud til din bedrift.

Nokas er leverandør av sikkerhetsløsninger og kontanthåndtering til offentlige og private virksomheter. Konsernet har i dag ca 7900 ansatte fordelt på de Nordiske landene.

GOPR1369