Kjøp 50-års jubileumspakken til Styrkeprøven!

Og gi en rusavhengig arbeid og sykkelglede.

I år har Styrkeprøven inngått et samarbeid med et av Kirkens Bymisjons arbeidstilbud "Lønn som Fortjent". Som en del av dette kan du kjøpe Styrkeprøvens mini jubileumsskrift, sammen med en unik håndlaget notisbok, innbundet med tapetrester som ellers ville blitt kastet. Notisboken er laget av folk som faller utenfor arbeidslivet og er et alternativ til rus, prostitusjon og kriminalitet.

grønn bok kopi2

Publisert:
Sist oppdatert:

Samarbeidet innebærer også at noen av arbeiderene fra arbeidstilbudet skal sykle rittet. Tilgang til utstyr og trening skjer i samarbeid med Frøy Idrettslag. Magasinet Grupetto vil følge arbeiderne i sine forberedelser til Styrkeprøven. Les mer om hvem de er og følg deres forberedelser på veien i de neste tre numrene. I tillegg vil TV også følge en av arbeiderene og hans forberedelser til rittet, som blir vist på selve rittdagen som en del av dekningen av Styrkeprøven. Samarbeidet er en del av Styrkeprøvens sosiale profil på arrangementet.

Kjøp boken her! Sykkelryttere og deltakere i sykkelritt er samfunnsengasjerte fremtidsrettede mennesker som er opptatt av sosial velferd, helse og miljø. Vi anbefaler derfor våre deltager og andre interesserte å bestille notisboken for å støtte en positiv sak og for å få et flott minne fra jubileumsrittet.

Fakta om Kirkens Bymisjons arbeidstiltak Lønn som Fortjent:

-       Tilbyr ryddetjenester, selger glassengler av kassert glass  og notisbøker av tapetrester
-       Tilbyr 200 jobber per uke til mennesker i rus- og gatemiljøene.
-       Nominert til Ferds pris Årets Sosiale Entreprenør 2015
-       Har egen nettbutikk: www.lonnsomfortjent.no
-       Er en del av Kirkens Bymisjon: www.bymisjon.no