Spesialpris på Ung i Styrkeprøven

Foresatte til 12-16 åringer

Styrkeprøven AS inviterer alle barn og unge i alderen 12-16 år til å sykle med en voksen ledsager fra Eidsvoll lørdag 18. juni 2016.

Publisert:
Sist oppdatert:

Pris skal ikke være en hindring for å kunne delta i Styrkeprøven 2016 og da vi har en egen pulje for barn og unge mellom 12-16 år har vi også valgt å sponse de yngste deltakerne, slik at prisen kun blir kr. 225 + adm.gebyr.

Follo Sykkelklubb gikk frem som et godt eksempel blant Styrkeprøven AS' eierklubber hvor de i mai bestemte at alle deltakere fra Follo SK skulle bli sponset med en bestemt sum av den ordinære startnummeravgiften, slik at alle skulle få anledning til å delta. Styrkeprøven støttet deres gode vedtak, og valgte dagen etter å senke prisen for Ung i Styrkeprøven-deltakere til kr. 225 + adm. gebyr.

 

Den nye prisen gjelder KUN for startende i pulje "Ung i Styrkeprøven" kl. 15.00 fra Eidsvoll. Har du meldt deg på i denne puljen og betalt mer enn kr. 225 + adm. gebyr kan du kontakte Styrkeprøven å få refundert mellomlegget for den unge deltakeren. 

Hvis man melder seg på til redusert pris og deretter velger å bytte startpulje, vil man risikere å bli fakturert mellomlegget. 

Vi håper å se så mange som mulig ved start i Eidsvoll.

 

Om Ung i Styrkeprøven

Er man mellom 12-16 år kan man delta i sykkelrittet fra Eidsvoll til Oslo i trimklassen. Tidtaking gjelder ikke i denne puljen, men man kan selvsagt selv ta tiden. Alle deltakere må sykle med en voksen ledsager, og én voksen ledsager kan sykle sammen og ha ansvaret for flere unge deltakere. Se en kort presentasjon her.