Peugeot Grand Prix

Lillehammer – Oslo 2017

Distansen fra Lillehammer ble første gang avholdt i 1997 og i 2017 sykles distansen for 21. gang. På toppen av adelskalenderen finner vi en kvinne og to menn med 18 starter hver. Hele 96 ryttere har 10 eller flere starter fra Lillehammer.

Publisert:

Vår generalsponsor Peugeot er avgjørende for et ritt som Styrkeprøven. Uten deres støtte hadde det vært langt mellom løypevakter og matstasjoner. I tillegg stiller de med 42 biler til arrangementet som patruljerer, transporterer og frakter langs hele løypa fra Trondheim til Oslo. På vegne av arrangør og deltagere er vi svært takknemlige for støtten fra Bertel O. Steen og Peugeot Norge.

191 nydelige kilometer fra Lillehammer tar deg til hovedstaden. Noen kjører fort, noen sånn mitt i mellom og noen cruiser til byen. Alle er deltagere og alle er for oss like viktige. Kjør etter trafikkreglene, kjør smidig, vær oppmerksom overfor annen trafikk og vær blid. Da representerer vi det beste med sykling.

Med hensyns til startpuljer fra Lillehammer er det satt av 30 lukkede puljer i front som er reservert for klubber tilsluttet Norges Cykleforbund. Fem av plassene er avsatt til rene kvinnestart. For kvinner er det tilstrekkelig at man tilhører samme region for å stille opp. De klubbene som ønsker slik start bes ta kontakt med Styrkeprøven AS.

Vi har som i fjor en egen tandemstart rett bak klubbene. Her er påmeldingssystemet gjort klart slik at det er enkelt å melde på tandemer.

Bak tandemstarten er det regulære puljestarter hvor det finnes noen lukkede puljer for større lag eller bedrifter som ønsker å samle alle sine i egen pulje. Lag, klubber og bedrifter som ønsker slik start bes ta kontakt med Styrkeprøven AS. For alle andre er det selvseeding i tidspuljer. Vårt tips er som vanlig – meld deg på i en pulje hvor du er komfortabel med farten.

Vi ønsker alle velkommen til start i 2017.