Maxim ny sponsor av sportsernæring

Pressemelding

Styrkeprøven, et av Norges største turritt på landeveien med distansene Trondheim, Kvam, Lillehammer, Gjøvik og Eidsvoll-Oslo har inngått avtale med Maxim om levering av sportsdrikke for de neste tre årene.

Publisert:
Sist oppdatert:

Maxim vil være leverandør av sportsernæring under Styrkeprøvens arrangementer fra 2016 til og med 2018. Avtalen innebærer bl.a. servering av sportsdrikke med sitrussmak ved alle mat- og drikkestasjoner langs traséen Trondheim-Oslo. 

- Styrkeprøven med Trondheim – Oslo i spissen er et ritt med mye historie og med en sterk profil i sykkelmiljøet, noe vi er svært glade for å bli en del av. Samtidig har Styrkeprøven mange av de samme verdiene som Maxim og Orkla står for. På Styrkeprøven treffer vi mange av våre forbrukere, og nettopp det gjør Styrkeprøven til et av de mest relevante stedene for oss å være, sier Jørgen Krogh Ankerstad, arrangementsansvarlig i Orkla Health

- Samarbeidet mellom Maxim og Styrkeprøven er svært positivt. Styrkeprøven ønsker å kunne tilby syklistene produkter av høy kvalitet. Maxim har gjennom mange år utviklet produkter som tar sikte på at kroppen skal fungere optimalt under trening og konkurranse, noe som er veldig viktig for våre deltakere, tilføyer Morten Mørk, rittleder for Styrkeprøven og daglig leder i Styrkeprøven AS.

Les også: Unngå sår sykkelrumpe

Om Maxim

Maxim er totalleverandør av sportsernæring og har vært på det norske markedet siden starten av 1990-tallet. Produktene brukes aktivt av bl.a. Norges Skiforbund, Norges Roforbund, Molde FK, VIF Fotball, brødrene Aukland og Team Santander, samt flere ulike forbund, lag og profesjonelle utøvere. Maxim er også leverandør av sportsernæring til andre store arrangement som Birken, Holmenkollmarsjen, Skarverennet og Oslo Maraton. Maxim selges primært i sportsbutikker og treningssentre, i tillegg til dagligvarebutikker.

 

Om sykkelrittet Styrkeprøven

Styrkeprøven er et av Norges største tursykkelritt på landeveien og et av Norges mest populære treningsmål for mosjonister og supermosjonister. Sykkelrittet ble først arrangert i 1967 etter en idé av Erik Gjems Onstad m.fl. Den originale distansen den gang var på 560 km og 121 ryttere stilte til start.

I 2016 arrangeres sykkelrittet for 50. gang. Styrkeprøven samarbeider bl.a med sykkelklubber og sykkelritt i Norge i tillegg til kommersielle partnere som Atea, Peugeot, TV2, Sport 1 Storgata m.fl. Styrkeprøvens samfunnsrelaterte samarbeid er i 2016 sammen med Kirkens Bymisjon (Lønn som fortjent). 

 

maxim