Invitasjon til Styrkeprøven Ladies Edition

Det spiller ingen rolle hvem du er og hvor fort du sykler, det viktigste for oss er at du liker å sykle og kanskje du til og med har en drøm om å sykle ritt. Om denne drømmen er sykle fra Lillehammer til Oslo er dette midt i blinken for oss.

Ladies_Edition_artikkelbilde

Publisert:
Sist oppdatert:

Man har i flere år prøvd å få sporty kvinner til å komme seg ut av spinningsalen og ut på landeveien. Mange synes dette er et vanskelig steg å ta. Det er ofte mye annet som skjer i hverdagen, man føler kanskje ikke at man er i god nok form eller ikke får trent nok, det er kanskje vanskelig å finne en sykkel som passer en. Heldigvis finnes det både flinke og inspirerende kvinner som ønsker å ta med seg andre kvinner ut for å sykle og denne gangen er målet å få flest mulig kvinner til å sykle fra Lillehammer til Oslo. Bli med, da vel!

Styrkeprøven Ladies Edition er ikke et vanlig ritt, hvor førstemann i mål vinner. Dette er et ritt hvor man vinner når målet er nådd og målet er å sykle Lillehammer-Oslo.

For våre deltakere, ønsker vi blant annet å tilby felles sosiale treninger både innendørs og utendørs, fokusere på Safer Cycling-konseptet hvor man vil lære å gi tegn ute i trafikken (syklistenes trafikkommunikasjon) i tillegg til å dele gode og effektive treningsvaner med hverandre. Under rittet vil vi ha supportbil som følger sykkelfeltet fra Lillehammer til Oslo. Langs løypen vil kvinnene ha en drikkestasjon hvor alle kan stanse for å fylle opp drikkeflaskene sine. Ved målgang venter selvsagt premiering og en ekslusiv Ladies Edition-lounge.

Vi kan ikke røpe alt, men det vi kan si er, at vi vil prøve alt vi kan for å engasjere, motivere og inspirere kvinner til å delta på Styrkeprøven Ladies Edition 2016.

Velkommen!

 

Les siste artikkel om oss her

 

Våre partnere er:

Gruppetto - Vi følger og støtter Styrkeprøven Ladies Edition. Alle deltakere får spesialtilbud på abonnement
SykkelNutrition - Alle ryttere i Styrkeprøven Ladies Edition får god rabatt på produkter og sports nutrition.
Fresubin / Fresenius Kabi - ta kontakt med Styrkeprøven Ladies Edition for tilbud på Fresubin og Ringer-drikke. Kun for ryttere. 

Ta kontakt med Styrkeprøven Ladies Edition for spesialtilbud.