Invitasjon til Styrkeprøven 2017

50 års jubileet til Styrkeprøven i 2016 ble en fest for alle som er glad i sykkel. Med få unntak spilte både være og vind på deltagernes side. Tilbake til E6 og Østre Aker Vei til Vallhall Arena ble meget godt mottatt. Arenaen fungerte og svært bra som målområde.

Publisert:
Sist oppdatert:

I spørreundersøkelsen gjennomført i uken etter rittet fikk vi respons av hele 55 % av dere. Andelen som svarer er meget høyt og det er åpenbart at mange føler eierskap til rittet. Vi er ydmyke overfor alle de gode tilbakemeldingene vi fikk og lover å ta tak i de gode rådene som og ble gitt.

Det ligger ca 9 000 timer dugnad bak Styrkeprøven. Viktig å huske på at det er svært mange som bidrar til at du som rytter skal få en fin opplevelse. Vi er veldig takknemlige for alle hyggelige ord fra dere til våre hjelpere på start, langs veien og i målområdet.

For 2017 er det fokus på små forbedringer av et format som sitter. Vi starter fra Trondheim, Kvam, Lillehammer, Gjøvik og Eidsvoll som i fjor. Mål er i Vallhall Arena.

Mht trasé er det endringer i Gudbrandsdalen. Statens vegvesen ferdigstiller ny E6 mellom Frya og Sjoa i løpet av 2016. Det skal og bygges ”tettstedsgater” på Kvam, Vinstra, Harpefoss og Hundorp med anleggsstart til våren. Vi har dialog med Statens vegvesen og informerer underveis

Da er det bare å ønske vel møtt til den 51. utgaven av Styrkeprøven – vi gleder oss.

Christian Tollefsen
Styrets Leder
Styrkeprøven AS