Info om resultatservice

Live resultater på internett

Dagen for Styrkeprøven nærmer seg. Før du starter vil vi kort minne deg om følgende resultatservice.

Publisert:
Sist oppdatert:

LIVE resultater på internett

Alle resultater fra Styrkeprøven oppdateres LIVE under arrangementet på denne linken. Ditt online diplom er klart til deg umiddelbart etter at du har kommet til mål.

LIVE resultater på UltimateLIVE app'en

Resultatene er tilgjengelige få sekunder etter du passerer mellomtider/mål i UltimateLIVE app'en som kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone (fra App Store, Google Play eller Windows Store - eller fra http://app.ultimate.dk).

LIVE GPS tracking

Styrkeprøven tilbyr LIVE GPS-tracking for alle deltakere som ønsker å dele sin posisjon under rittet, og forventet ankomsttid i mål med venner og publikum.

Sykler du med UltimateLIVE app'en (iPhone 5+ og Android 4.3+ brukere), kan du connecte telefonen til live tracking.

Slik gjør du det:

  • Trykk GPS / satellitt-ikonet nederst i høyre hjørne (for Android i høyre topp meny)
  • Skriv inn din tracker-id: xxx (sjekk mail, den kommer der) (din tracker-id er personlig og må ikke deles med andre)
  • Trykk på Koble til / Koble Tracker (starte tracking 10-15 minutter før rittstart)

Når du har startet tracking kan det være lurt å sette telefonen i standby-mode for å spare strøm. UltimateLIVE-GPS tracking fungerer også som en bakgrunnstask og kan kjøre samtidig med andre tracking / fitness apps.

UltimateLIVE GPS tracking er optimalisert for min. 36 timers batterilevetid på et fulladet telefon.

Facebook Connect

Styrkeprøven og vår påmeldings- og tidtakningsleverandør Ultimate Sport Service, tilbyr deltagerne en unik mulighet til å holde sine Facebook-venner informert om hvor du er i løypa på rittdagen.

Du har mulighet til å koble din deltakelse sammen med din Facebookprofil. Gjør du dette sendes status på starttid, mellomtider og sluttid direkte og automatisk til din Facebook-vegg. Logg inn på din konto hos USS og deretter klikk på Facebook Connect som logger deg inn på din Facebookside - og da er du koblet til servicen. Servicen er gratis.