Bedriftslag i Styrkeprøven

Har du lyst til å delta i Styrkeprøven med dine kollegaer? Hvorfor ikke melde dere på fra Eidsvoll til Oslo den 18.juni?

Publisert:
Sist oppdatert:

Styrkeprøven ønsker å invitere alle bedrifter til å delta i Den Store Styrkeprøven lørdag den 18. juni 2016. Distansen er på 59 km og starten går ved Nebbenes Kafeteria på Eidsvoll. Første puljestart er kl. 14.00.

Styrkeprøven er et populært treningsmål for alle, og Eidsvoll er en passende distanse å gjennomføre for bedriftslag som ønsker å delta på noe utenom det vanlige. Samhold og trening er med på å skape et godt miljø på arbeidsplassen og ikke minst er det med på å gi de ansatte bedre helse, kanskje til og med, mestringsfølelse fysisk.

Hvorfor ikke delta i et av Norges kanskje mest prestisjefylte ritt på landeveien? 

Styrkeprøven kan være behjelpelige med å reservere plasser til ditt bedriftslag i en ønsket pulje fra Eidsvoll. Skulle dere mangle et par deltakere for å føle dere sterke nok til å kunne gjennomføre distansen, kan Styrkeprøven være behjelpelige med å finne et bedriftslag fra en annen organisasjon, som også mangler et par ryttere. Forslaget vårt blir da at man slår sammen de to gruppene og at man sammen deltar i Styrkeprøven som et lag. En fantastisk mulighet til å gjøre noe utenom det vanlige, enten med kollegaer eller med kollegaer og en partnerbedrift.

Det er selvsagt lov å utfordre et annet lag istedenfor å samarbeide med et lag - opp til enhver!

Gå frem slik:

  • Ta kontakt med Styrkeprøven, fortell oss hva deres treningsmål er
  • Vi reserverer plasser til dere i en ønsket pulje: Eidsvoll-Oslo
  • Fortell oss hvor mange dere er i deres bedriftslag og hvor lang tid dere tror dere vil bruke på distansen
  • Hvis dere vil sykle sammen med en annen bedrift med samme tidsforbruk, kan vi prøve å finne denne bedriften for dere. 
  • Hvis ikke reserverer vi plasser kun til deres bedrift
  • Teamleder vil få et brukernavn og passord og kan deretter registrere alle deltakere selv
  • I forkant av rittet vil det være mulig å arrangere utendørs sykkelturer med drevne syklister som kan komme med tips underveis. Et fantastisk team-building-tilbud som en kan lese mer om her. 
  • God trening og god tur!

 

Vi gleder oss til å høre fra dere!