Vårens første trening

Styrkeprøven Ladies Edition

En utendørsøkt i Oslo kan selvsagt ikke kjøres uten å nye utsikten fra Grefsenkollen

Ladies Edition i Grefsenkollen (Kjersti Camilla, Caroline, Jorunn, Line Marie)

Publisert:
Sist oppdatert:

Onsdag 6. april startet årets første utendørstrening med Ladies Edition. Fire damer fra Oslo stilte opp og kjørte en runde i Maridalen før de avsluttet de hele på toppen av Grefsenkollen. 

Kjersti Camilla, Caroline, Jorunn og Line Marie fra Sagene IF Sykkel og IF Frøy har ikke trent sammen tidligere, men ble raskt kjent med hverandre da de onsdag kveld møttes for årets første utendørstrening. Fart, intensitet og litt fartslek ble testet ut under dagens trening i en variert trasé i Maridalen. Felles for alle er at de har ulik sykkelbakgrunn men sykler for hyggens skyld. Alle har syklet landevei ett-to år, men har også syklet litt på sykkelkross og terrengsykkel.

maridalen-ladies-edition-spring-774x437

Jentene syklet en runde i Maridalen (Sandermosen, Skar, Gamle Maridalsvei, Brekke) før de avsluttet treningen i Grefsenkollen. Økten var på ca halvannen time. 

maridalen-ladies-edition-spring-2-774x437

***

Det er to raske måneder igjen til Styrkeprøven går av stabelen. Styrkeprøven Ladies Edition hadde sin første utendørstrening denne uken og har satt opp et treningstilbud til alle kvinner som har meldt seg på, hver onsdag og én helgedag frem mot rittet. Oversikt er publisert på nettsidene og det er også en Facebook-gruppe hvor man kan stille spørsmål og finne andre å sykle sammen med (ikke bare i Oslo-området, men landsdekkende). Flere av klubbene rundt omkring i landet har allerede vært på landeveien et par uker allerede og Ladies Edition forventer flere deltakere på fellesturer i både mai og juni. Det er ennå tidlig i sesongen men vi ønsker alle velkommen.