Ut av komfortsonen med Sykle til jobben

Bloggserie: Sykle til jobben / Sporveien BIL

Én kvinne og fire menn fra Sporveien i Oslo vant startnumre til Eidsvoll-Oslo. Nå skal det sykles frem mot rittstart!

Oslo-Sporveier-Sykle-til-Jobben-2016-1180x490

Publisert:
Sist oppdatert:

For noen uker siden etterlyste Bedriftsidretten og Sykle til Jobben deltakere som ikke har prøvd landeveissykling tidligere og som trenger ekstra hjelp til å delta i noe litt utenom det vanlig, f.eks Styrkeprøven fra Eidsvoll til Oslo, en overkommelig distanse for bedrifter i Oslo-området. 

Vinnerne av konkurransen, som hadde over 13 innsendte søknader ble gjengen fra Sporveien BIL i Oslo. Nå er det en kvinne og fire menn fra Sporveien i Oslo som skal stille til start kl 14.10 på Eidsvoll, lørdag 18. juni 2016 (Sykkelhelse fra Eidsvoll). Med treningsopplegg levert av Myrens Sportssenter skal det både trenes og sykles frem mot rittstart!

Styrkeprøven AS vil takke deltakerne, Myrens Sportssenter og ikke minst Bedriftsidretten og Sykle til jobben for samarbeidet - vi gleder oss til å følge deltakerne underveis.

(Kun fire av fem deltakere er avbildet)

Hvem er vi?

  • Shilan (31) Arkivkonsulent/Opplæring
  • Goran (32) Lagermedarbeider
  • Ali (26) Lagermedarbeider
  • Aras (30) Spesialarbeider
  • Zoran (55) Vognfører trikk/leder av Sporveien Oslo B. I. L.

Hei, alle sammen!

Dette er Zoran, jeg er leder for Sporveien Bedriftsidrettslag. Vi er en gruppe på fem stykker som skal være med på dette. Vi kommer fra Sporveien Oslo BIL. Vi er fire menn og en dame. Det er egentlig fotballgruppa som skal sykle til jobben og prøve seg på Styrkeprøven, seks mil. To av oss har erfaring med sykkel fra før, mens tre av oss har ingen erfaring. Shilan, hun har mest erfaring av alle. Jeg, Zoran, sykler på en tung sykkel til jobben, og har ingen erfaring med landeveissykkel. Vi håper kan kjøpe sykler på torsdag som ikke koster skjorta, for vi er innstilt på å trene og prøve oss på Styrkeprøven. Treningen vår startet denne uken på Myrens Sportssenter. Det var gøy med flink instruktør (selv om noen av oss sleit litt, ha ha!)

 

Hvordan vil treningen vår foregå?

Vi skal trene en gang i uka på Myrens Sportssenter i Oslo med PT-instruktør og resten av uka skal vi trene alene. 

Vi oppdaterer bloggen igjen snart!