Første steg mot Styrkeprøven Ladies Edition

Det var kanskje ikke så mange som trodde at vi ville klare det; å få nesten 100 jenter til å melde seg på Styrkeprøven Ladies Edition. "Ta med en venninne og bli med å sykle ritt", lød det da vi startet å lete etter deltakere som skulle være med å lage Styrkeprøven-historie.

Ladies_Edition_artikkelbilde

Publisert:
Sist oppdatert:

Lørdag 16. januar møtte 33 kvinner hverandre for å delta på årets (og historiens) første Styrkeprøven Ladies Edition-samling. Med representasjon fra Rendalen i Hedmark som nordligste punkt, med innslag av både svenske og finske jenter bosatte i Oslo til Sarpsborg som sørligste punkt, var treningssamlingen en kjempesuksess!

På programmet stod en 60 minutters intervalløkt på sykkel med Caroline, frivillig ansvarlig for Styrkeprøven Ladies Edition. Deretter fulgte 45 minutter med yoga for athletes, en yogainspirert økt for utøvere som trener store muskler, men ikke så mye bevegelighet – noe som nok gjaldt de fleste deltakerne på dagens samling. Etter fellesøktene var det After Workout på en liten restaurant som hadde åpnet dørene ekstra tidlig for å servere jentene en velfortjent lunsj.

Etter denne kjempevellykkede treningssamlingen hvor nærmere 60 stykker meldte seg på, (pga begrenset antall plasser, var det kun mulig å gjennomføre med 33 stykker) vurderes det om man skal arrangere flere innendørssamlinger før utendørssesongen starter til våren.

Tidsskriften Landevei var tilstede for å dokumentere begivenheten, les alt her!

Tusen takk, for en super Ladies Edition-dag!