Ladies_Edition_C2Q3616

Styrkeprøven Ladies Edition

Kvinner Lillehammer-Oslo

Påmelding

Infografikk

Lengde: 192 km

Høydemeter: 1327 m

GPS-tracks: KML, TCX, GPX

Manual Styrkeprøven Ladies Edition: Last ned


Tilbudet i Styrkeprøven Ladies Edition er rettet mot kvinner som ønsker seg et jentefelleskap fra Lillehammer til Oslo. Det er 3 året på rad vi har egen gruppering med Ladies Edition og det har vært stor suksess for alle parter.

Endringer i påmeldingen

Når du melder deg på mottar du et brukernavn, et passord og en dedikert link som kan benyttes til å utføre endringer på din bestilling. Dette kan utføres til og med 15. juni 2018 klokken 1159. Endinger etter denne dato skjer ved henvendelse til kontoret. Dette gjelder og ved salg av startnummer

Salg av startnummer

I 2018 vil det ikke være mulig å omsette sitt startnummer før startpuljene fra Lillehammer er fulltegnet. Vi anbefaler vår Avbestillingsforsikring for de som føler behov for ekstra sikkerhet. 

Start på Lillehammer

Starten i Lillehammer er utenfor Swix-bygget. Adressen er Blåswixvegen 5, 2624 Lillehammer. Det kjøres masterdistanse via Gausdalsvegen til Jørstadmoen hvor tidtakermatten ligger.

Sekretariat

Sekretariatet i Swix-bygget i Blåswixvegen 5, 2624 Lillehammer.

Startnummer

Startnummeret ditt mottar du når du sjekker inn i sekretariatet. Startnummeret med chip skal festes til setepinnen.

Bagasje

Ved utlevering av startnummer følger det med merkelapper til bagasjen. Bagasjen merkes og leveres til transportør som står merket og klar ved starten ved Swix-bygget og ved jernbanestasjonen i Lillehammer. Transport av bagasje er inkludert i prisen. 

Alderskrav

For å sykle Lillehammer - Oslo med Styrkeprøven Ladies Edition i 2018 må du fylle 17 år før 31-12-18.

Lisenskrav

Helårslisens gjennom klubb tilknyttet Norges Cykleforbund eller engangslisens á NOK 200,-. 

Avbestillingsforsikring

Det kan tegnes avbestillingsforsikring á NOK 400,- ihht vilkår gitt her - les våre påmeldingsvilkår

Startpuljer

Ladies Edition starter i startpuljen kl. 08.48. Da dette er en fellesstart stiller rytterne opp slik en selv måtte ønske. 

Mat/servicestasjoner - ambulanse/sanitet/teknisk service

Vi har 4 matstasjoner fra Lillehammer til Oslo, se løypekart øverst på siden for å se hvor matstasjonene ligger..

På stasjonene våre kan du i tillegg få teknisk service om du trenger det. Dyktige sykkelfaglige mennesker med rett utstyr hjelper deg om uhellet er ute. I tillegg har Styrkeprøven flere servicebiler ute i traséen som yter nøytral service på veien. Vakttelefonnummeret vil stå på startnummeret ditt. 

Servicebiler / Følgebiler

Det er ikke tillatt med service- eller følgebiler i Styrkeprøven. 

Biler, kjøretøy som ligger umiddelbart bak syklister uten vilje til å kjøre forbi vil bli bortvist av politi eller arrangør. Ryttere som er tilknyttet slike kjøretøy risikerer diskvalifikasjon.  

Medaljer/diplomer

Alle som fullfører en av Styrkeprøvens distanser mottar medalje og diplom. Medaljene er tilbake med årstall og distanse preget på forsiden. På baksiden er det vår nye logo. Diplomet skrives ut fra resultatsidene til USS som blir offentliggjort på våre hjemmesider umiddelbart etter rittet.