Gjøvik_C2Q4514

Gjøvik - Oslo

136 km

Infografikk

Lengde: 136 km

Høydemeter: 912 m

GPS-tracks: KML, TCX, GPX


Fra Mjøsa til Oslo i en særdeles fin trase.

Fra Gjøvik har kvinner rangen og har de to første puljene for seg. Det er miks i de to siste.

Påmelding og betaling

Påmeldingen for 2018 åpner høsten 2017

Endringer i påmeldingen

Når du melder deg på mottar du et brukernavn, et passord og en dedikert link som kan benyttes til å utføre endringer på din bestilling eller salg av ditt startnummer. Dette kan utføres til og med 15. juni 2018 klokken 1159. Endinger etter denne dato skjer ved henvendelse til kontoret. Dette gjelder og ved salg av startnummer

Salg av startnummer

Du kan selge ditt startnummer ved å følge denne prosedyren.

Transport til Gjøvik

Transport til Gjøvik går 17. juni kl. 07:00 fra Trelastgata 19, Oslo Sentralstasjon. Transport kan bestilles i forbindelse med påmelding. Sykkel leveres kl. 06:30.

Start i Gjøvik

Gjøvik Gård, adresse Niels Ødegaards gate 3, 2815 Gjøvik

Sekretariat

Gjøvik Gård, adresse Niels Ødegaards gate 3, 2815 Gjøvik 

Startnummer

Startnummeret ditt mottar du når du sjekker inn i sekretariatet. Startnummeret med chip skal festes til setepinnen.

Vi vil i 2018 ha utdeling av startnummer i uken før rittet i Oslo. Kommer tilbake med tid og sted.

Bagasje

Ved utlevering av startnummer følger det med merkelapper til bagasjen. Bagasjen merkes og leveres til transportør som står merket og klar ved starten i Gjøvik. Transport av bagasje er inkludert i prisen.

Alderskrav

For å sykle Gjøvik - Oslo i 2018 må du fylle 17 år innen 31/12 2018

Lisenskrav

Helårslisens gjennom klubb tilknyttet Norges Cykleforbund eller engangslisens á Nok 200,-. 

Avbestillingsforsikring

Det kan tegnes avbestillingsforsikring á Nok 275,- ihht vilkår gitt her.

Valg av startpulje

I Styrkeprøven benyttes selvseeding av deltagerne. Dette betyr at du selv velger det tidsbudsjettet som passer deg og dine ønsker best. Unntatt slik seeding er deltager som sykler på lag i lagkonkurranser. Vi understreker at det er svært fordelaktig å velge en gruppe som har ditt tempo og ikke kjører for hardt. Turen blir ikke like fin med for trangt budsjett. 

Startpuljer

Man kan fra Gjøvik velge starttid basert på kjønn og tidsbudsjett. Det er egne puljer kun for kvinner og blandede for alle. Pass på velge en pulje som passer ditt tidsbudsjett. Turen blir veldig mye bedre om du sykler med de som har lik fart som deg.

Mat/servicestasjoner - ambulanse/sanitet/teknisk service

Vi har 3 matstasjoner fra Gjøvik til Oslo. På matstasjonene treffer du frivillige representanter for ulike lag og foreninger. Alle du møter jobber dugnad og legger ned masse arbeid for at akkurat du skal få en fin opplevelse. Mange av våre flotte medarbeidere har vært med i mange år og har betydelig erfaring om du har spørsmål eller trenger assistanse i en eller annen form.

Vi har i  2017 samme oppgraderte innhold som i 2016. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger på maten og i 2016 og håper menyene som presenteres for 2017 faller i smak. Coca-Cola Enterprises, Bama og ASKO leverer alt som serveres.

På stasjonene våre kan du og få teknisk service om du trenger det. Dyktige sykkelfaglige mennesker med rett utstyr hjelper deg om uhellet er ute. I tillegg har vi 16 Peugeot biler som yter nøytral service på veien. Det vil bli opplyst om et vaktnummer dere kan ringe dersom uhellet er ute. Våre folk kommer da til unnsetning.

Servicebiler / Følgebiler

Det er ikke tillatt med med følgebiler i Styrkeprøven.

Biler, kjøretøy som ligger umiddelbart bak syklister uten vilje til å kjøre forbi vil bli bortvist av politi eller arrangør. Ryttere som er tilknyttet slike kjøretøy risikerer diskvalifikasjon.

Medaljer/diplomer

Alle som fullfører en av Styrkeprøvens distanser mottar medalje og diplom. Medaljene er tilbake med årstall og distanse preget på forsiden. På baksiden er det vår nye logo. Diplomet skrives ut fra resultatsidene til USS som blir offentliggjort på våre hjemmesider umiddelbart etter rittet.