Vil du oppleve Giro d'Italia sammen med Styrkeprøven?

Har du drømt om å følge proffene i Giro d'Italia og selv sykle i de samme løypene? Nå har du muligheten. Vær rask, kun 10 ledige plasser med siste påmeldingsfrist 1 april.

Giro-Italia

Publisert:
Sist oppdatert:

Styrkeprøven kan i samarbeid med Expa AS tilby 10 eksklusive nye ledige plasser (5 rom) på turen til Dolomittene fra 19. til 23. Mai 2016.

Dette er en tur med spektakulær sykling i noen av de mest tradisjonsrike sykkelområdene i hele Europa.Turen går over 5 dager, hvor vi sykler fire av de i variert terreng i samme løypene som proffene og samtidig følger 12. til 15. etappe som tilskuere. Se her for detaljert dagsprogram.

Av absolutt høydepunkt på turen er etappe 14, som går i samme løype som Italias to mest kjente tur- ritt, nemlig Sellaronda og La Maratona dles Dolomites. Det platåformede fjellmassivet Sella går for å være noe av det vakreste Dolomittene har å by på. Av kjente fjellpass vi skal over er Passo Pordoi, Passo Sella, Passo Gardena, Passo Giau og Passo Valparola. 

Turen koster NOK 10.990,- per person, andel i dobbeltrom. Prisen er all-inclusive, dvs inkludert overnatting, frokost, lunsj og middag med et glass vin, busstransfer, leie av sykkel, følgebil, samt guiding og assistanse fra eget crew. Expa stiller med et eget erfarent Italiensk team bestående av eks-proffsyklister Rodolfo Massi (første dagene) og Devis Miorin, samt mekaniker og sjåfør Vanni Nicoletti. Ved fler en 5 påmeldte fra Styrkeprøven stiller vi med egen guide, Jens Peter Elton Gransæther, som kom på andreplass i fjorårets fellesstart av Trondheim - Oslo. 

Alle som er glade i å sykle kan være med da vi tar turen i eget tempo, men man bør ha syklet litt på forhånd da landskapet er kupert og inneholder enkelte krevende utfordringer både oppover og nedover.

Vær rask og bestill turen nåFørst til mølla-prinsippet gjelder med siste påmeldingsfrist 1 april.

NB. Prisen er ikke inkludert fly. Flybilletten t/r Venezia bestiller du på egenhånd. Transferbussen fra/til flyplassen tar utgangspunkt i flytidene til SAS:

19 mai 2016: Oslo – Venezia / kl. 06:10 – 11:20 (via CPH)

23. mai 2016: Venezia – Oslo / kl. 12:00 – 15:40 (via CPH)

Flybillettprisen t/r per dags dato er ca NOK 2.500,- per person.

Spørsmål?

Kontakt Eric på telefon 92 61 88 05‪‪ eller eric@expa.no eller Jens Peter på jenspg@styrkeproven.no