Sport 1 Storgata og Styrkeprøven inviterer til kundekveld med Chris Boardman

Sport 1 Storgata og Styrkeprøven arrangerer kundekveld med besøk og foredrag fra legenden Chris Boardman. Landslagssjef Carl Erik Pedersen gjør bikefit express og det blir mange gode tilbud i butikken fra leverandører som Shimano, Polar, Castelli og Sponser Sport Food.

Foto_Chris Boardman

Publisert:
Sist oppdatert:

Torsdag 14.april kl. 18 kommer Chris Boardman og Carl Erik Pedersen til Sport 1 Storgata i Oslo for å vise frem Boardman Bikes. Grunnleggeren av Boardman Bikes og verdensrekordholder Chris Boardman forteller sin historie og om teknologien bak Boardman Bikes. 

Landslagssjef for kvinner landevei, Carl Erik Pedersen kommer også og vil utføre sykkeltilpasning for noen av jentene i Styrkeprøven Ladies Edition. Det er derfor mulig å plukke med seg noen gode tips og råd for alle som ønsker en bedre tilpasset sittestilling på sykkelen. Har du startnummer i Styrkeprøven Ladies Edition, har du anledning til å melde din interesse for bikefit express.

Om Chris Boardman

Chris Boardman ble først kjent da han tok gullmedalje på 4000 meter forfølgelsesritt på bane under OL i Barcelona i 1992, med sin beryktede Lotus-sykkel. Det ikoniske bildet av Lotus-maskinen og den spisse hjelmen linker Chris Boardman til cutting edge-teknologien, noe han senere var med på å forsterke gjennom å lede R&D-teamet for Team GBs forberedelser til OL i Beijing. Teamet ble det mestvinnende britiske sykkellaget gjennom tidene. Mellom de to olympiske lekene vant også Chris tre etapper i Tour de France og satte flere verdensrekorder som står den dag i dag. Chris Boardman er kanskje Storbritannias mest suksessfulle syklist noensinne. Ved siden av syklingen har han skrevet for ulike sykkelmagasiner, vært kommentator for store sykkelarrangementer og sittet i styret i British Cycling. Chris Boardman er grunnleggeren av Boardman Bikes, det mest respekterte og raskest voksende britiske sykkelmerket på flere tiår.

Om Carl Erik Pedersen

Carl Erik Pedersen har vært aktiv syklist i mange år og blant annet syklet på landslaget. Pedersen har vært kaptein på Velo Club Zoncolan, som har rekorden på distansen Trondheim – Oslo på tiden 12:51:04, i tillegg til at han har vært sportsdirektør på Frøy Bianchi i fire år.